Long time in Montenegro

Mijn grootste periode in Montenegro.

 

Na maandenlang te hebben gereisd, een aantal vrijwilligersjobs te hebben te gedaan. Veel te hebben geleerd van boerderijen en handig te zijn geworden strandde ik in Montenegro.

Niet omdat mijn motor stuk was, niet omdat ik iets uitzonderlijks had gevonden nee omdat ik er een onwijs goed gevoel heb. Een gevoel wat ik zo lang als mogelijk wil vasthouden.

 

Ik heb besloten dat Nederland mijn vaste thuisbasis wordt maar dat ik het heerlijk vind om veel te blijven reizen. Mijn doelen zijn verschoven alleen het belangrijkste doel is gebleven.

 

Ik ben op dit moment nog niet gemaakt om mezelf op 1 plek te vestigen.  Ik heb de woongroepen in Amsterdam voorbij zien komen en ondanks dat ik daar ontzettend enthousiast van wordt heb ik nu ook in Montenegro gezien wat te lang op 1 plek vestigen met mij doet. Het is iets waar ik op den duur niet gelukkig van wordt. De sleur van het dagelijks leven is iets wat ik zoveel mogelijk dien te vermijden. Echter er is ook een inkomstenbron nodig om mijn dromen te verwezenlijken. Dit is voor mij een Nederlandse baan op een plaats onafhankelijke plek. Doordat ik mijn eigen onderneming heb opgezet kan ik zowel als freelancer als in loondienst werken.

 

Dat dit voor mij een serieuze zaak is blijkt wel uit het feit dat ik mijn seizoenkaart voor de eerste seizoenshelft heb verhuurd aan een vriend. Mijn Aller Ajax. Mijn vak, mijn boys… en zelfs de mooiste vrouwen houden mij niet op 1 plek…Dingen die voor mij zolang doorslaggevend waren…

 

Iedereen leidt zijn leven op zijn eigen manier en ik ben mijn manier nog aan het zoeken. Met behulp van mijn ouders, mijn netwerk zowel zakelijk als privé ben ik ontzettend blij.

 

Ik woon momenteel in een prachtig appartement met zeezicht. Ik heb mijn zakelijke netwerk opengegooid om met mij mee te denken om een baan te vinden die ik plaat onafhankelijk kan doen.

 

Ik mis zelfs de feesten niet die momenteel in Nederland zich afspelen. Ik zeg wel ik ben aan het zoeken maar ik ben het eigenlijk al maanden aan het doen. De meeste mensen begrijpen het niet. Dat hoeft ook niet het is mijn weg. Een weg die voor mij al lastig genoeg is maar waarbij ik mezelf niet opgesloten voel. Opgesloten binnen 4 muren.

 

Wellicht ben ik in mijn leven eigenlijk altijd al zo geweest. De literatuur die ik momenteel lees bevestigen eigenlijk alleen mijn waarden. Mijn ex riep het tijdens mijn huwelijk al jaren…Dit is niet het leven waar jij gelukkig van wordt…Toegeven dat ze wellicht gelijk had is voor mij niet makkelijk.

 

 

 

Ik ben met een aantal partijen nu ook al zover dat er een aantal aanbiedingen liggen. Aanbiedingen waar ik trots op ben. Dit omdat ik de zoekvraag heb uitgezet en mijn zoekvraag heb verhelderd. Mijn leventje gaat er dagelijks waarschijnlijk zo uitzien de komende tijd:

 

  • Werken
  • Luieren op het strand
  • Lekker uit eten

 

Het leven is hier een stuk goedkoper dus als alles meezit kan ik hier echt leven als een koning. Niets komt zomaar aanwaaien en als je iets wil dan zal je buiten je comfort zone moeten gaan om dit te bereiken.

 

Voor alle vrienden die ik tekort heb gedaan: Het spijt me. Het was voor mij tijd om te gaan en mijn weg te zoeken. Over authentieke vriendschappen gesproken. Ik raad het boek Brothers aan. Dit boek heeft mij inzichten gegeven. Ik hou van jullie ondanks dat ik fysiek niet aanwezig kan zijn en als ik in Nederland ben dan kom ik jullie graag opzoeken.

 

Ik ga deze week ook beginnen met les in het Servisch. Kan ik als ik Nederland ben een onderhandse doen met Dusan Tadic;). Nee ik heb gezien dat in de landen waar ik nu zit en waar ik graag naar toe zal blijven reizen het handig zal zijn om de basis te kunnen spreken. Deze taal is niet makkelijk en het zal mij tijd kosten.  De lessen worden online gegeven waardoor het voor mij net als mijn baan plaats onafhankelijk zal zijn.

 

Ik kom in Nederland eind augustus dus ik zou fijn vinden om vele van jullie te bezoeken, een borrel mee te drinken of samen mee te lunchen of überhaupt even te zien en een knuffel te geven.

 

Het zonnetje schijnt, het is hier 39 graden en ik ga even het strand opzoeken.

Fijn weekend allemaal en tot snel.

Free as Withloveovertheworld
Free as a bird